søndag 27. september 2009

Utstillingshelg i Bergen

Denne helgen har det vært en real økt med utstilling for vår del. Scenen var Bergen Racketsenter på Bønes der Bergen Selskaps- og brukshundklubb avholdt sin årlige utstilling. I tillegg holdt Norsk Terrierklub, avd Hordaland utstilling lørdagen. Man hadde med andre ord muligheten for en dobbeltutstilling.

Lørdagen åpnet med godt bergensk "sipa-vér". Til tross for dette var det god tilstrømmning til Bønes, der vi fort fant ut at Fjellsdalen ikke er skapt for parkering til hundeutstilling. Å beregne god tid i forhold til å parkere og gå til hallen anbefales alle!
Vel inne i hallen fungerte det derimot greit, det er bare å innse at en idrettshall ikke er skapt med hundeutstillinger i tankene, og at noen ringer må være i hjørnet og dermed ikke blir ringer...

Svea stilte i juniorklassen denne dagen og kort fortalt så ble det slik: 1. JK, 2. JKK, HP.Søndagen var om mulig enda bløtere enn lørdagen, men vi hadde forberedt oss og var ute i god tid. Slik ble parkeringshindre og våte hunder lett forsert. Svea roer seg fort inne i buret sitt og finner seg fort til rette. Det er deilig å se - da vet vi at hun har det bra.
Søndag i kortutgave: 1. JK, 1. JKK, CK.

Molly, Svea's lille venn, hadde sin utstillingsdebut denne helgen, også hun med en dobbelutstilling. Hun stilte i valpeklassen og viste fine takter. Og jammen ble ikke Molly og matmor intervjuet av Bergens Tidende også. Det er en bra debut det!

Det er ingen sak å stille hund når det går så bra. Tanken vår er dog, tap og vinn med samme sinn! For oss er det viktigste at Svea er en trygg og god familiehund, en test hun består med glans hver eneste dag. Men selvsagt er det spennende å tenke på framtiden med så fine resultater i vesken...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.