lørdag 22. august 2009

Kenneltreff og Wheatenfestial - ukeoppsummering

Lørdag 15/8 var det endelig tid for det vi lenge hadde gledet oss til. Kenneltreff med "Poliskullen". Tidlig på morgenen, litt forsinket, satt vi oss i bilen med kurs for Sofie og Olle i Hult. Turen nedover gikk greit, vi begynner så smått å bli vant til veien.

Vel framme viste det seg at Sofie og Olle hadde laget i stand en naturløype med spørsmål fra mamma Stinas og valpenes liv. Her var det spørsmål for alle, og vi kunne også gjette oss til at løypen gikk langs Stinas "lufteturvei". Til slutt kom vi tilbake til Sofie og Olle og her ventet de alle sammen på oss: Gizmo (Kurt Wallander), Mysak (Martin Beck), Moa (Irene Huss), og Glenn (Gunnvald Larsson) sammen med sine familier. Det ble et flott møte.

Vi fikk servert en flott lunsj og så ble det tid for mer hilsing og konkurranse. Deilig kake ventet etter konkurransen og som avsluttning sa alle hundene farvel til hverandre en siste gang før vi satte snuten hjemover igjen.

Lørdag en uke senere ble det en ny utflukt til Wheatenfestivalen som ble arrangert av Stockholmsgruppen i SWTK. Festivalen ble arrangert på Bastmora i Södertälje, ca 2 t kjøring fra Örebro. Lena, Svea og Kristian satte kursen og kom fram litt etter det hadde startet. Med regn i luften var det interessant å se hvordan utstillerene taklet det problemet. Det virker som om telt blir løsningen framover dersom vi skal fortsette å stille ut på sommeren, beskytter jo både mot sol og vann. Vi fulgte naturligvis ekstra nysgjerrig med i juniorklassen for tisper, og her ble det delt ut 2 CK! Vi gratulerer!
Etter noen timer syntes både 2- og 4-firbeinte at nok var nok, og vi returnerte til basecamp Örebro.

Svea bjeffer nå også på Twitter, du finner hennes profil her >>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.