tirsdag 29. september 2009

Vi har besluttet å ikke trene videre med redningshundene

Etter en god del tankearbeid har vi kommet til at Svea og vi ikke lenger kommer til å fortsette sammen med redningshundene. Dette er først og fremst av to grunner.

1) Vi har planer om å flytte til Sverige og Lenas hjemby. Da vi vil gjøre dette før barna våre begynner i skole ser vi at Svea ikke kommer til å oppnå A-godkjenning før vi flytter. Å bruke av NRHs og egne krefter og ressurser til noe som vi ikke kommer i mål med føler vi blir dumt for alle parter.

2) En livssituasjon med 2 personer i turnus og 2 små barn gir oss lite sjongleringsmuligheter når det gjelder å kunne møte på faste treninger. Ofte er man også alene med barna på kveldstid og det blir vanskelig å gjennomføre egentrening slik man skulle ønske. Det blir vanskelig å oppnå det målet vi selv vil sette oss - å møte forbered på fellestrening.

Dette har ikke vært en lett beslutning. Å kunne bruke hundens egenskaper og egne kunnskaper til å gjøre en allmennyttig jobb har lenge vært en drøm - men akkurat nå er ikke tiden for å oppfylle den. Vi har hatt stor glede av de treningene vi har vært med på og har satt pris på gode og konstruktive tilbakemeldinger frainstruktører og fra andre medlemmer.

Det er med spesielt tungt hjerte vi gir oss like framfor vintersesongen og lavinetreningen. Dette er noe som vi alle har gledet oss til gjennom en lang vår og sommer - og nå var endelig tiden her. Dette er likevel en av de beslutningene som man bare må ta.

1 kommentar:

  1. Så trist at dere skal slutte, men jeg forstår det godt. Lykke til videre :-)

    SvarSlett

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.