mandag 10. august 2009

Nasjonal utstilling Askersund 9.8.09

Allerede i oktober i fjor siktet vi oss inn på Örebro läns kennelklubb sin nasjonale utstilling i Askersund den andre helgen i august. Gjennom oppdretter Sofie fikk vi tips om Annelie Hellberg som kunne klippe Svea i forkant av utstillingen.

Derfor satte vi kursen allerede onsdag mot Askersund, og fikk i tillegg til en flott klipp av Svea, en mengde gode tips som vi kunne bruke på den store dagen.

Vi var selvsagt også veldig spent på å møte Sofie og Olle igjen etter nesten et år, og kanskje Svea var litt spent på å møte Mamma Stina, hvem vet?

Søndag 9.8 satte vi kursen nok en gang mot Askersund, for det var nå det gjaldt. Selvsagt var vi glade over å få møte Sofie og Olle, men vi var også veldig glade for å ha Annelie og Anders ringside. Alle fire bidro med ro og rutine og gjorde det så mye enklere for oss å delta. Takk!

Etter endel venting og nervebygging var det endelig Sveas tur. Verken Lena eller Kristian forstod hva som skjedde, men plutselig stod Svea der som vinner av sin klasse og i tillegg med CK (Certifikat-kvalitet). Dette gjorde at hun fikk lov til å være med i kampen om beste tispe.

Mer venting og mer trimming. Da det var på tide å gå i ringen igjen var vi alle veldig spente, men tenkte nok at Svea kom til å ryke ut på første uttakelsen, noe som er vanlig for unghunder. Men nei, dommeren tok seg god tid og plukket ut flere andre. Til slutt stod Svea og fem andre hunder igjen. Da var det likevel Sveas tur til å gå ut, noe både hun og Lena kunne gjøre med hevet hode. At Svea som junior står blandt de seks siste tispene er vi kjempefornøyd med! Resultat finner du her.

Vi har fått mersmak! Vi får se når neste utstilling blir, det er ikke helt sikkert enda. Dersom det er andre som har lyst til å reise til Askersund på utstilling anbefales det på det varmeste - en kjempegodt opplegg og ingen problemer. Rolig og fin stemning rundt ringen. Vi er anbefaler på det varmeste!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.