lørdag 14. mars 2009

Svea og Kristian styrer huset

En liten oppdatering får vi legge inn selv om det ikke er så mye nytt.

Nå om dagene er det Svea og Kristian som styrer i huset. Resten av familien er på ferie i Sverige og dermed er det opp til oss selv å bestemme dagen. Ettersom at den menneskelige delen av to-spannet har endel nattevakter blir det Svea som står for vaktholdet hjemme. Dette greier hun tilsynelatende perfekt - det var i alle fall ingen tegn til innbruddstyver når jeg kom hjem i morges.

Litt tid til trening blir det også; om en uke er det tid for ny utstilling og Svea har en vei å gå før hun står perfekt i ringen. Derfor trener vi litt på det hver dag. Øvelse gjør mester får vi håpe. (Vi skal ta bilder til deg Sofie, ingen fare ,))
I anledning utstilling var vi en tur hos Cathrine som har klippet Svea tidligere og fikk henne trimmet litt igjen. Så nå er hun nytrimmet og fin. En dusj og det blir nesten perfekt.

Ellers har det blitt lite tid til trening med NRH i det siste - kollisjoner med utstillinger, vakter og andre møter har gjort at vi ikke har kommet oss av gårde. Det skal bli gøy å snart kunne reise av gårde igjen.

I USA har de dalmatinere på brannstasjonene som maskot. Svea skal gjøre sin norske variant snart når Kristian skal på ambulansevakt og resten av familien fortsatt er på sin miniferie. Da blir det et døgn som stasjonshund for Svea. Kanskje ikke så lukrativt som det høres ut, men det er jo et hundeliv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.