mandag 23. mars 2009

Utstilling, vår og sånn


I går var det "utställningsdags" for Svea igjen. Etter forrige utstillings 2.premiering kom vi helt uten forhåpninger og med et åpent sinn. Dette ble forsterket av at det ikke har vært mye tid til utstillingstrening siden forrige utstilling som var for bare 3 uker siden. Svea stod derfor uventet bra i ringen, men det ble noen ekstra spaserturer på henne og Lena før dommeren var helt fornøyd. Det er fortsatt noe løshet i beina, men vi håper at dette skal rette seg nå når sommeren kommer, Svea tåler mer trening og vi kan øke intensiteten og turlengden.

Ikke alltid like lett med bilder inne - ble litt bevegelse
i motivet. Uansett synes vi hun står fint her...


Når det gjelder tur har vi alle med glede sett hvordan våren kryper innpå oss. Det er en ukes tid siden vi så de første hestehovene, men i fjellet like ovenfor oss ligger snøen fortsatt. En tur som Svea og Kristian hadde for 2 uker siden ble gått i knedyp snø. Det ga oss minner fra lavinetreningen til Svea med tanke på alle snøballene hun fikk i pelsen. Noen som har tips?
Men de siste ukene har altså snøgrensen sneket seg oppover fjellsiden. Stor var derfor skuffelsen når vi oppdaget at det hadde snødd i morges og at snøgrensen nå ligger 100 m lavere enn i går. Men men, vi tar en dag av gangen og er sikker på at slaget skal vinnes!

Våren er på vei

Når det gjelder redningshundtrening har det blitt lite i det siste. Alle våre helger har kollidert med utstilling eller jobb og på ukedagene har vi jobbet. Vi håper at det snart kan ta seg opp, kanskje vi skal finne et annet lag som trener på andre ukedager? Den ukedagen som vårt lag trente på er blitt endret, og det ETTER at Kristian hadde lagt opp et helt års turnus etter den opprinnelige treningsdagen. Snakk om uflaks!I dag har vi en rolig dag hjemme. Lena har vært på natt og Ingrid er syk. Derfor er Svea og Kristian i beredskap dersom Ingrid skulle våkne og trenger tilsyn mens Lena sover.
Svea viser forresten stor omsorg for Ingrid når hun er syk og vil bort og snuse og kose.

Hadde visst mye på hjertet i dag - men nå får det være stopp. Det kommer mer en annen dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.