onsdag 4. mars 2009

En helt vanlig dag

Idag har Svea hatt en helt "normal" dag, og ofte vil den se slik ut:

07 - 08 : Opp sammen med oss og ut for å gjøre morgentoalettet. Svea kan være ganske morgentrøtt og kommer sjelden frivillig med om klokken er før 08. Opp kl 06 er ingen "höjdare" for henne, og hun går demonstrativt inn igjen i sengen dersom hun må ut og luftes før kl 07.

08-09: Frokost og så følge Arvid i barnehagen. Denne uken er det vinterferie, derfor er ikke Ingrid i barneparken. Normalt sett kjører vi til barnehagen og til parken og deretter går vi tur... Trener som regel på noe på turen; kontaktøvelser, ligg - sitt - bli, gå ved fot....

10:30 - 12:00: Hjem og sløve mens husse og matte fikser litt i huset. Idag var husse og matte trøtte, så idag sløvet vi alle sammen. Men kloklipp og pelsstell ble det tid til likevel - til Svea's forskrekkelse.

12:00 - 14:00:Litt avhengig av vær og hvem som er hjemme blir det tur her. Går i nærområdet. Kanskje vi trener litt også.

14:15 - 16:00: Svea er med og henter barna, en liten tur dersom vi går og henter Arvid. Ingrid er alltid like spent på om Svea ligger bak i buret og blir alltid kjempeglad for å se henne.

16:00 - 18:00: Middags- og bolibompatid. Svea har sin faste plass under bordet der hun passer på at ingen barn griser for mye.

18:00 - 21:00: YES! Noen dager er det trening nå - Svea er i fyr og flamme.

20 - 22: Kveldstur, men det er såvidt jeg orker sier Svea. Bedre å hjemme seg under bordet - kanskje de ikke finner meg.

23:00 --> mmmm. Sove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.