fredag 9. januar 2009

En oppdatering

Nå er det lenge siden siste innlegg her, så nå er det på tide med en liten oppdatering.

Svea har nå blitt 7 måneder og blir bare vakrere og vakrere (synes vi). Valpekurset var ferdig i november, men på mandag starter nytt kurs som går med på lydighet i ulike situasjoner/miljøtrening. Skal bli gøy å starte på nytt kurs - Svea er veldig trenings- og arbeidsvillig og det er synlig at hun trives med aktivitetene.

I romjulen gikk hun sitt første personspor - Svea hadde nok mer kontroll på hvor sporet gikk enn han som hadde gått det opp. Slik kan det gå. Det neste sporet gikk også bra - og nå hadde matfar sørget for å holde kontroll på oppgått distanse.

Det er også en favorittaktivitet å snuse seg fram til godbiter gjemt under bokser. Svea er flink og markerer med poten på boksen hvor "godiset" er.

Vi var ganske spente på hvordan det skulle gå på nyttårsaften. Svea viste seg fra sin beste side! Hun enset knapt at det smalt rundt henne - hun ble mer forundret over de rare lysene som fløy nede hos naboen. Hun trente kontaktøvelser ved midnatt! Hvem sa at nyttårsaften er noe å bry seg om. Pytt!

I fortsettelsen skal vi forsøke å oppdatere bloggen hyppigere. Kanskje vi kan få med noen bilder fra neste kurs?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.