søndag 23. november 2008

Svea's fornemmelse for snø


Vinteren har kommet til Bergen. Torsdag begynte det å snø og det lå raskt en desimeter med hvitt pudder utenfor gatedøren. 

Vi var spente på hvordan Svea ville reagere på snøen - og hvordan pelsen hennes skulle bli. Skulle snøen prelle av, eller skulle Svea bli kjent som "The Yeti - the dog former known as Svea".  Vel, litt av begge skjedde. Noen dager kommer hun inn og er nesten snøfri, mens de dagene hun virkelig tar seg ut kommer det inn en stor snøball. Utfordringen da blir å holde henne varm og vi har kommet til at det å dusje av henne snøen må være det beste.

Treningen går det framover - valpekurset har sin siste dag på onsdag, og Svea klarer nå stort sett å møte andre, sitte, ligge og komme til oss uten alt for mye "hassel". Men det trengs mye mer trening før vi er på et akseptabelt nivå - spesielt når det gjelder "bli!" og "kom!".
Neste steg er grunnkurset. Der får vi en innføring i ulike disipliner som bruks, agility, lydighet m.m. Det skal bli veldig spennende og ikke minst artig siden Svea liker å jobbe så mye som hun gjør. Men hun kan sannelig også slappe av  - det ser jeg på det "slaktet" som ligger ved siden av meg i sofaen nå. Nå bærer det ut i snøen før Kristian skal på kveldsvakt. Kanskje vi skal ta noen bilder til bloggen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.