fredag 24. oktober 2008

Sverigetur

Når dette skrives har vi nettopp kommet hjem fra en 2 ukers ferie i Sverige. Svea var selvsagt med, og et av målene for turen var å besøke Sofie, Olle, Glenn og Stina. En flott høstdag tok Lena, Kristian og Svea bilen fatt og satt kursen mot Eksjö. 

Det var et garnnøste som kom til Eksjö og en Wheaten-terrier som reiste derfra. Svea ble klippet etter alle kunstens regler, og sakte men sikkert tittet en wheaten fram. Hun ble veldig fin. Nå gjelder det bare at "Husse" og "Matte" greier å følge opp. 

Stor stas var det også å treffe "brorsan" Glenn. Jeg tror han og Svea lekte i 3,5 t nesten uavbrutt. Det var en veldig trøtt Svea som sov hele veien tilbake til Örebro. 

Like før hjemreise arrangerte en av dyrebutikkene i Örebro "Hundens Dag". Her var det gratis kloklipping, gratis fòr, rabatt på dekken (for hund) og gratis hundefotografering. Det ble et par gode bilder av Svea og vi gleder oss til å se dem igjen. 

Svea har også blitt med i Redningshundene og nå venter vi spent på å være med på trening og se hva de driver med. Svea har i alle fall likt de søksøvelsene vi har lagt opp til nå, selv om disse er enkle. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.