fredag 13. juni 2008

Valpene har fått øyne og vi lengter

I dag er valpene til Stina 16 dager gamle, og neste helg skal de andre valpekjøperene komme for å se på valpene. Det er med en liten klump i magen man leser det. Det er nesten som et svangerskap å vente på ferien og det å endelig kunne reise og hilse på. Man har så mange planer og ønsker for den nye valpen, og man skulle ønske man kunne komme i gang med en gang.

Nå når valpene har fått øyne kan man begynne å se litt personlighet der inne, selv på bildene. Det er litt rart å tenke på at når vi gleder oss til å få en valp sitter oppdretteren i Sverige og kanskje gruer seg litt for det samme. De tilbringer tross alt 8 uker sammen med de små nøstene og ser alle de små og store forandringene som foregår. Det er nok lett å bli knyttet til valpene, men på en annen side er jo det positivt. En oppdretter som er knyttet til valpene han eller hun skal selge vil nok følge kjøperen opp bedre også.

Litt utstyr har vi også begynt å tenke på - dersom det skulle være noen der ute med god erfaring og gode tips er vi mottakelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HER KAN DU KOMME MED DINE KOMMENTARER ELLER HILSNINGER
Vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg.